Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μοναστηριακά καλλυντικά για φυσική ομορφιά και υγεία


Είναι γνωστό ότι τα μοναστήρια μας πέρα από χώρους στους οποίους μπορεί να αναζητήσει κανείς τη γαλήνη και να ξεφύγει λίγο από τους βάρβαρους ρυθμούς της καθημερινότητας, αποτελούν και πηγή μοναδικών προϊόντων τα οποία είναι γνωστά για την αγνότητα τους. Πρόκειται για προϊόντα που παράγονται συνήθως από τους ίδιους τους μοναχούς με μεγάλη ευλάβεια, φροντίδα και αγάπη, αφού άλλωστε είναι και τα προϊόντα που καταναλώνουν και οι ίδιοι. Οι μοναστηριακές τροφές λοιπόν, είναι πλέον από τις πιο περιζήτητες για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και όχι μόνο. Δεν είναι όμως το μόνο μοναστηριακό προϊόν που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Τα μοναστηριακά καλλυντικά και τα προϊόντα υγείας γενικότερα είναι επίσης πάρα πολύ περιζήτητα, ειδικά απ’ όσους εμπιστεύονται την παράδοση και τα αγνά προϊόντα και όχι τις χημείες των πολυεθνικών. Τα καλλυντικά που παράγονται στα μοναστήρια έχουν σαν βάση τους αποκλειστικά φυσικά συστατικά και καταφέρνουν να διατηρούν το δέρμα και την επιδερμίδα πάντα νεανικά και σφριγηλά χάρη στις μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων από τα οποία αποτελούνται.



Μπορεί λοιπόν τα μοναστηριακά καλλυντικά να μην τα βρίσκετε σε όλα τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι  δεν είναι και αποτελεσματικά. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκουν τον δρόμο τους σε όλο και περισσότερα νεσεσέρ, αφού είναι πολύ πιο ασφαλή αλλά και αγνά από τα προϊόντα των πολυεθνικών.

Το site: https://monastery.gr/ το οποίο ειδικεύεται σε όλα τα μοναστηριακά προϊόντα, έχει γίνει επιλογή των καλύτερων μοναστηριακών προϊόντων καλλωπισμού, πρόληψης και αντιγήρανσης για διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματος σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στις σελίδες του site θα βρείτε:

Βάμματα


Τα μοναστηριακά βάμματα είναι γνωστά σε όλους για την μεγάλη τους αποτελεσματικότητα και αυτό οφείλεται τόσο στα αγνά υλικά από τα οποία παρασκευάζονται όσο και από τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής τους. Τα βάμματα είναι στην ουσία εκχυλίσματα βοτάνων και  φυτών με θεραπευτικές ιδιότητες, τα οποία τονώνουν το οργανισμό μας και τον βοηθούν να αντιμετωπίσει αλλά και να προλάβει διάφορες ασθένειες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Στο Monastery θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από βάμματα για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σας.

Κρέμες και αλοιφές


Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μοναστηριακών καλλυντικών είναι οι κρέμες αλλά και οι αλοιφές για την καθημερινή φροντίδα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Οι εν λόγω κρέμες ξεχωρίζουν γιατί κατασκευάζονται με παραδοσιακές, μη βιομηχανικές μεθόδους και χωρίς καμία προσθήκη χημικών και άλλων συστατικών. Όλα τα υλικά τους είναι φυσικά και βάση τους είναι ο μέλι ή το κερί το μελισσών. Είναι ιδανικές για να διατηρείται η επιδερμίδα φρέσκια και νεανική αλλά και για την αποκατάσταση της σε περίπτωση παρουσίασης κάποιας ρυτίδας ή ουλής. Αν ψάχνετε για φυσικά προϊόντα αντιγήρανσης, να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρείτε πουθενά καλύτερα και πιο αγνά.

Σαμπουάν και σαπούνια


Τα εν λόγω προϊόντα δεν κατασκευάζονται στα εξολοκλήρου στα μοναστήρια, αλλά η πρώτη ύλη τους είναι άνθη και βότανα που συλλέγουν οι μοναχοί από τα περιβόλια των μοναστηριών τους και τον χώρο γύρω από αυτά. Είναι ό,τι πιο φυσικό υπάρχει όσον αφορά τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης και υγιεινής και βοηθούν στην διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών αλλά και την σωστή ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Στο Monastery θα βρείτε επίσης και ειδικά σαμπουάν για την καταπολέμηση και την πρόληψη της τριχόπτωσης.

Εντομοαπωθητικά


Το καλοκαίρι τα κουνούπια και άλλα βλαβερά έντομα γίνονται ο χειρότερος μας εφιάλτης αφού απλά δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Τα μοναστηριακά εντομοαπωθητικά έχουν σαν βάση βότανα και άνθη γνωστά για τις εντομοαπωθητικές τους ιδιότητες - όπως η λεβάντα – και δεν περιέχουν καθόλου χημικά και συντηρητικά. Όλα τους τα συστατικά είναι απόλυτα φυσικά και ασφαλή και γι’ αυτό είναι και κατάλληλα ακόμη και για μικρά παιδιά.


Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς εδώ:

Facebook  |  Youtube  |  Instagram  |  Scoop it  |  Pinterest  |  Gravatar  |  About me  |  WordPress  |  Tumblr  |  Google+  |  Twitter  |  Linkedin




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα προφίλ μας στα Social Media

Στην προσπάθειά μας να διαδόσουμε τα ξεχωριστά προϊόντα μας σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, διευρυνουμε συνεχώς την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Tα μοναστηριακά προϊόντα γίνοντε όλο και πιο διαδεδομενα στην Ελλαδα σαν τροφή υγιεινή και βιολογική.Για αυτο τον λόγω έχουμε και τόση μεγάλη παρουσία στα Social Media Ακολουθήστε μας σε όλα. Τα παραθέτουμε εδώ: https://plus.google.com/103864619786310474563 https://www.facebook.com/monastery.gr/ https://twitter.com/monasterygr https://el.gravatar.com/monasterygr https://www.youtube.com/channel/UCv7xacEcf-7cslMK9GZ39KQ/about?disable_polymer=1 https://about.me/monastery https://www.scoop.it/u/monastery https://gr.pinterest.com/monasterygr/ https://www.instagram.com/monasterygreece/ https://www.linkedin.com/in/monastery/ https://monasterygr.wordpress.com/ https://monasterygr.tumblr.com/ https://monastery7.wixsite.com/monastery http://monasterygr.strikingly.com/ http://monastiriak